|
All our base are back ours. |
|
 |
| Autor |
Správa |
fczbkk

Kvitnúci jogurt
Založený: 22 Okt 2002 Príspevky: 650 Bydlisko: Praha
|
| Predmet: Verejná súťaž na výzdobu detskej izby |
 |
|
Ak by sa niekto chcel kreatívne vybúriť, má šancu.
O necelý mesiac sa mi narodí dieťa. Detskú izbu už má pripravenú, ale zatiaľ v nej nie je prakticky žiadna výzdoba. Obzvlášť prázdno pôsobia zadné steny dvoch políc. A to je príležitosť pre vás!
Vyhlasujem verejnú súťaž na výzdobu detskej izby. Vašou úlohou bude pripraviť grafický návrh výzdoby týchto plôch. Obidve majú rozmery 89*180cm, sú z bieleho sololaku. Môže sa na ne čokoľvek nalepiť alebo namaľovať. Obrázok nemusí vcelku zaplniť celú plochu, úplne kľudne to môže byť niekoľko obrázkov či postavičiek rozložených po voľnej ploche.
Podmienky:
Zrealizovateľnosť
To znamená, že musím byť schopný to nechať vytlačiť a nalepiť. Prípadne musí byť obrázok dostatočne jednoduchý aby som ho bol schopný namaľovať ručne (t.j. žiadne gradienty a pod.)
Opičí motív
V našej domácnosti si potrpíme na opice, takže obrázok musí obsahovať minimálne jednu opicu. Výhodu budú mať práce vyobrazujúce paviánov, pretože majú smiešny červený zadok. Môj osobný favoriť je I. R. Baboon.
Pobaviť, nedesiť
Viem, že je ťažké odhadnúť, čo sa decku bude páčiť a čo ho bude desiť. Chcel by som však zredukovať pravdepodobnosť, že z výzdoby vlastnej izby bude mať moje dieťa traumu. Dodnes ma striasa, keď si spomeniem na abstraktné obrazy ktoré mali naši kedysi v spálni. Myslím, že môjmu dieťaťu bude úplne stačiť pohľad na plagát Metropolisu nad mojim pracovným stolom.
Tak šup-šup do práce, nech to do pôrodu stihneme (ostáva nám už menej než mesiac)!
Výherca si okrem mojej neskonalej vďaky odnesie pozvanie na dobré jedlo a to buď u mňa doma, alebo v nejakej reštaurácii. Cenu si môžete vyzdvihnúť kdekoľvek, ale vopred upozorňujem, že som v Prahe a presunom inam sa bránim ako sa len dá (a obzvlášť do Bratislavy ma dostanete len veľmi ťažko).
Vopred vám všetkým ďakujem a už sa veľmi teším na vaše príspevky. _________________ Kto chce, hľadá spôsob. Kto nechce, hľadá príčinu. |
Št Apr 24, 2008 7:25 pm |
|
 |
johno

Ujo Janko
Založený: 23 Okt 2002 Príspevky: 1158 Bydlisko: Bratislava
|
| Predmet: |
 |
|
Ja úplne offtopic gratulujem k deculu. _________________ TC/OPT™ Group Leader |
Št Apr 24, 2008 7:28 pm |
|
 |
Dmagician

Basgitarista
Založený: 07 Apr 2006 Príspevky: 306 Bydlisko: Nitra
|
| Predmet: |
 |
|
U nas to andrejka poriesila tak, ze kupila take tie nalepovacie obrazky vtacika "Tweetyho" v tescu (rozmery asi 15x30 cm a polepila to po stenach a skriniach.. ;-) potom ked Mirka postupne rastla a drzala hlavikcu tak sme s nou pobehovali po izbe a ukazovali sme vtacika.. rozosmievalo ju to alebo ukludnovalo podla potreby. Inak myslim ze fungovat bude hocico co je mile, s velkymi ocami. I.R.Baboon je celkom fajn ale myslim ze "powerpuff girls" budu fungovat omnoho lepsie ;-)
zaklad je to s vyzdobou prilis neprehnat. podla mna treba pockat kym dieta dorastie do veku kedy udrzi v ruke farbicku bez toho aby ju zacalo ozuzlavat a treba mu na uroven jeho vysky dat okolo stien tapetu, nech kresli (teda aspon to mame v plane my.. mozno by sa to mohlo uz aj vysksuat, skusim to Andrejke pripomenut ;-)
Inak gratulujem a tesim sa. Cakaju ta same velke objavy a kopec zazitkov. Zelam ti a mamine aby boli len pozitivne. ;-)
Nezabudni si robit dokladnu fotodokumentaciu. Oplati sa asi robit aj zvukovu, pretoze nikdy nie je na zahodenie mat zaznamenane prve slova.. atd. Ja uz som aj zabudol co bolo prve mirkine, ale myslim ze to bolo slovo "Pa" (papuch ;-). Sranda je ze mama a tata zacala hovorit len teraz pred par dnami a to uz par mesiacov blaboce (ale o to viac nas to dojalo ;-) _________________ CreaMD / Dmagic
www.twitter.com/dmagician |
Št Apr 24, 2008 10:52 pm |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|